Onlinesystemet som er skræddersyet til jeres forretning_

Vi har skræddersyet et onlinesystem til danske bilforhandlere, som allerede anvendes af mere end 150 danske bilforhandlere. Det gør deres hverdag nemmere.

Let jeres administration gennem os_

Vi forsøger hver dag, at gøre jeres forretning mere digitaliseret og mere enkel.

Det gør at I kan fokusere på jeres kerneområde – kunder.

ALLE SÆLGERE KAN NU LAVE REGISTERERINGSAFGIFT

Opret op til flere brugere, og giv dem rettigheder efter behov og ønsker. Alle sælgere er nu afhængige ved salg af importbiler og tidligere leasingbiler.

OPBYG JERES EGEN DATABASE

Gennem onlinesystemet har i nu mulighed for, at opbygge forretningens database over registreringsafgifter, så i altid kan få en indikation af en registreringsafgift

UPLOAD DOKUMENTER DIREKTE

Upload køretøjets dokumenter direkte i systemet, så sagen altid er klar til en endelig værdifastsættelse.

Hvorfor vælge en samarbejdspartner til endelig værdifastsættelse?

Der er mange fordele forbundet ved at bruge en ekstern samarbejdspartner til at administrere ens værdifastsættelse. At beregne registreringsafgifter og gøre det korrekt med dertilhørende diverse fradrag og tillæg, kan være udfordrende og tidskrævende i mange bilforretninger.

h

Forhåndsvurdering

Forud for værdifastsættelse af køretøjet, ligger forhåndsvurderingen. Denne vurdering er nødvendig for jer, så i kan se jeres samlede omkostninger i forbindelse med et bilsalg. Har i udelukkende importbiler eller tidligere leasingkøretøjer på lager, er det en fordel at oprette hele jeres lager i onlinesystemet. På den måde kender i altid jeres omkostninger på bilerne.
l

Værdifastsættelse

Vi har gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at værdifastsætte registreringsafgifter. Alt kan administreres direkte i vores onlinesystem, på mail eller over telefonen hvis du/I er på farten.

Vores interene system, gør at vi har en meget hurtig ekspeditionstid. Det kan være nødvendig når du eksempelvis sidder med kunden.

Interesseret? Kontakt os med det samme_