Forhåndsvurdering af registreringsafgift_

En forhåndsvurdering af registreringsafgift, kommer altid forud for en endelig værdifastsættelse af køretøjet. Det er her selve fastsættelsen af køretøjet bliver udregnet, og på baggrund af værdifastsættelsen kan registreringsafgiften udregnes. En forhåndsvurdering, er blot et helt uforpligtende tilbud om endelig værdifastsættelse af køretøjet. Vi indestår naturligvis for forhåndsvurderingen.

Priser på forhåndsvurdering af registreringsafgift

Når I modtager en forhåndsvurdering, er denne gældende de næste 30 dage og er helt uforpligtende. Som bilforhandler, kan i med vores specialpakker få adgang til jeres egen onlinesystem, hvor i får overblik over alle jeres lagerbiler, eller blot har en voksende database over registreringsafgifter på blandt andet import biler.

Vi har priser fra 50,- til 250,-, alt efter hvilken pakke man vælger at købe.

Alle priser inklusiv moms

HVAD KAN DANSK MOTOR FINANS TILBYDE JER?

Høj service og et stort know-how i branchen_

h

Forhåndsvurdering

Forud for værdifastsættelse af køretøjet, ligger forhåndsvurderingen. Denne vurdering er nødvendig for jer, så i kan se jeres samlede omkostninger i forbindelse med et bilsalg. Har i udelukkende importbiler eller tidligere leasingkøretøjer på lager, er det en fordel at oprette hele jeres lager i onlinesystemet. På den måde kender i altid jeres omkostninger på bilerne.
l

Værdifastsættelse

Vi har gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at værdifastsætte registreringsafgifter. Alt kan administreres direkte i vores onlinesystem, på mail eller over telefonen hvis du/I er på farten.

Vores interne system, gør at vi har en meget hurtig ekspeditionstid. Det kan være nødvendig når du eksempelvis sidder med kunden.

Ofte stillede spørgsmål omkring priser og pakker for forhåndsvurdering af registreringsafgift

Hvordan betales der for forhåndsvurderinger?
Først og fremmest skal I være aktive forhandlere hos Dansk Motor Finans A/S, således at I har adgang til vores onlinesystem. Herfra kan der afregnes forhåndsvurderingspakker med betalingskort, mobile-pay eller fakturering.
Kan man få refunderet sine forhåndsvurderinger?
Hvis forhåndsvurderingen er udregnet kan denne ikke refunderes, se forretningsbetingelser §xx her.

Såfremt I har tilgodehavende forhåndsvurderinger kan disse tilbagebetales for kr. 50,-/stk.

Er der tidsbegrænsning på hvornår man skal bruge tilgodehavende forhåndsvurderingerne?
Nej. Jeres tilgodehavende forhåndsvurderinger skal ikke anvendes indenfor en bestemt periode. Hvis i ikke bruger nogle, mister i ikke nogle.

Gør som over 150 danske bilforhandlere

Bliv aktiv bilforhandler hos Dansk Motor Finans allerede i dag, og let jeres administration i morgen.