DMF TIL DIG SOM PRIVAT- ELLER ERHVERVSKUNDE

Professionel flexleasing til private og virksomheder

Vi arbejder på at kunne informere jer som privat- eller erhvervskunde, med en splinterny hjemmeside. Indtil da finder I de mest grundlæggende oplysninger omkring hvad vi kan gøre for jer.

Få et overblik over din næste leasingperiode

På jagt efter leasingbil?

Vi har altid biler på lager til omgående leasing. Se om vi har din drømmebil, og ellers kan vi hjælpe dig med import af den.

Se vores biler her5

Udløber din aftale?

Udløber din nuværende leasingaftale? Lad os give et bud på din næste periode. Vi klar let overflytning, så du kan fortsætte din kørsel.

Skift til os her5

Beregn din beskatning

Er du I tvivl om din beskatning af fri bil, de kommende år? Med vores beregner, kan du se dine private udgifter de kommende år.

Beregn her5

Privat- eller erhvervsmæssig flexleasing skal være på dine præmisser

Med privatleasing får du en stabil løsning til din biløkonomi. Du har mulighed for at køre en ny brugt bil til en fast månedlig ydelse. Vælger du en privat- eller erhvervsleasing af brugt bil, kan du spare mange penge i forhold til nyvognspriserne.

Har du udfordringer med at finde logik i leasing, og få overblikket over hvilke fleksible muligheder, som der egentlig findes for dig? Det er ikke sikkert at leasing passer til dig, men vi agter at udfordre dig på dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring, og kender selve kernen i leasing – inkl. de bagvedliggende beregninger, som kan være en jungle.

Beregning af leasingpris

Et tilbud omkring leasing, kan indeholde de rå leasingpriser men også de ekstra tillægsydelser som man kan tilkøbe. De rå leasingpriser der som udgangspunkt er engangsydelse og månedlig leasingydelse beregnes ud fra en nogle faktuelle forhold samt kundens ønsker for sammensætning.

 

Bilmodel og indkøbspris

Den største udgift i de faste omkostninger på en leasingaftale, er selve bilen. Bilens indkøbspris er den største finansieringsbyrde, men også det element i aftalen som afskrives. Derfor påvirker selve bilmodellen og indkøbsprisen meget selve leasingaftalen.

 

Udstyr, årgang, kilometer og periodeafgift

Ved ens bilvalg vil udstyr, årgang og kilometerstand påvirke leasingaftalens registreringsafgift, og dermed periode afgift. Hvis bilen er nyere, kørt få kilometer og godt udstyret vil det have en mærkbar betydning på selve leasingydelsen.

 

Løbetid

De resterende omkostninger, som ikke betales i engangsydelse, fordeles over de månedlige leasingydelser. Jo flere måneder leasingaftalen er, desto flere måneder har du til at betale omkostninger. Dog skal du også være opmærksom på, at jo længere leasingaftalen ér, desto mere skal bilen afskrives.

 

Kørselsforbrug

På en finansiel leasingaftale har du fri kilometer i hele leasingperioden, da du selv indestår for bilens restværdi ved endt leasing. Såfremt du kører mange kilometer, bør du afskrive endnu mere på bilen, så du får en lavere restværdi. Det vil gå udover dine leasingydelse – enten engangsydelsen eller den månedlige leasingydelse

Vores kunder har talt

 • Avatar Kenneth Vagtholm ★★★★★ for 2 år siden
  Jeg har leaset en Porsche 911 carrera s fra 2004 model 997.
  Jeg har leaset mange biler i mit liv.
  Jeg har aldrig før været et sted hvor servicen er så god, uanset
  … Se mere hvem du taler med.
  De smiler fra hjertet.
  Det er en oplevelse at møde Tage, hans kone og søn, se Tages private bilsamling, høre ham fortælle historien om de forskellige biler, hvordan han skaffede dem, de kendte, racer køre mm hvem der har haft ejet dem. Jeg forstår godt nu hvorfor de vil sælge deres dyrebare skatte til ham.
  For dem er det vigtig at historien går i arv.
  Det er en rigtig personlig virksomhed.
  Jeg kan kun anbefale🏎🏎🏎
  Min egen bil jeg ankom i var vasket i hånden med håndbørste, ikke i en bilvask. Den må jo ikke blive ridset.
  Jeg ankom i en ældre Fort varebil!!!!
  Min Porsche blev personlig leveret af Tage samme dag.
 • Avatar Nicolai Kofoed ★★★★★ for 1 år siden
  Super service, ærlig og saglig rådgivning og tryg oplevelse hele vejen igennem. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Dansk Motor Finans.
 • Avatar Thor T. ★★★★★ for 1 år siden
  Fantastisk service udført af DMF. Blev holdt i hånden fra ende til anden. Vil klart bruge DMF en anden gang. Kan varmt anbefales.

Fordele ved flexleasing kontra traditionel bilkøb

At privatlease en bil er ikke at sammenligne med køb. Den helt store afgørende faktor som du først skal forholde sig til er, at du ved leasing ikke ejer bilen modsat bilkøb.

Hvilke fordele har du så ved ikke at eje? Når du leaser en brugt bil, har bilen allerede mistet det største værditab. Dvs. bilen har en masse ekstraudstyr som du ikke skal betale ekstra for. Også registreringsafgiften på leasingbiler er lavere, end ved køb af nye biler. Med leasing betaler du forholdsmæssig registreringsafgift i stedet for at betale den fulde registreringsafgift.

Den forholdsmæssige registreringsafgift bliver beregnet ud fra hvor lang løbetiden på leasingperioden er. Derudover er afgiftens størrelse afhængig af alderen på køretøjet. Her betaler man mellem 0,5-2%.

Vælg mellem budgetsikkerhed eller større frihed

 

Med finansiel eller operationel leasing kan man vælge en række fordele som danner grundlag for ens leasingaftale. Både den finansielle og operationelle leasingform har sine fordele. For at vælge den rigtige er det afgørende om du kender til dit kørselsmønster, da det er et pejlemærke til det valg der passer bedst til dig.

Nedenfor kan du se forskellen mellem disse to former for erhvervs-/og privatleasing.

Kort fortalt får du større budgetsikkerhed med operationel leasing, men denne er også en lille smule dyrere. Med finansiel leasing er der en langt større usikkerhed budgetmæssig, men du får til gengæld langt større frihed og brugsretten over bilen.

 

 

Finansiel leasing kontra operationel leasing

 

Finansiel leasing

Operationel leasing

Depositum

M
[

Tilbagelevering af køretøj

M
[

Kilometerbegrænsning

M
[

Restværdi

[
M

Tillægsydelser til leasing

Som regel begrænser en finansiel leasingaftale sig til at kunne inkludere forsikring, vejhjælp, glasforsikring og mekanisk forsikring. Man ser oftest at dæk og serviceaftale er forbeholdt operationel leasing på helt nye biler.

 

Kaskoforsikring

Når du tegner en leasingaftale, forpligter du dig til at sørge for at der er en gyldig kaskoforsikring. Selvom du ikke står som ejer af bilen i leasingperioden, vil det være dit ansvar. Du har mulighed for at tegne forsikring på bilen gennem dit eget forsikringsselskab, eller anvende leasingselskabets flådeforsikring, som ofte tilbyder gode forsikringspriser. Så spørg altid din rådgiver omkring forsikring.

Vejhjælp

Vejhjælp vil være en del af forsikringen, og ses som et tilkøb til forsikringen. Der kan altså ikke tilkøbes vejhjælp særskilt, uden at anvende flådeforsikringen gennem leasingselskabet. Vejhjælp koster kr. kr. 50,-/måned

Glasskadeforsikring

På samme vilkår som vejhjælp, så er der mulighed for at tegne en glasskadeforsikring til kr. 100,-/måned. Denne ekstra glasskadeforsikring kan tilkøbes gennem flådeforsikringen.

Kom i kontakt med vores eksperter

Jeg bekræfter hermed, at Dansk Motor Finans må kontakt mig telefonisk og på mail.

Ofte stillede spørgsmål til flexleasing

 

Mangler du svar? Kontakt os her >

Hvad indeholder den månedlige leasingydelse?

Din månedlige leasingydelse indeholder periodeafgift, finansiering, afskrivning, administrationsgebyr og eventuelle tillægsydelser.

Kan jeg lave en aftale uden udbetaling?

Rent lovmæssigt kan du sagtens, ja. Vi anbefaler dig dog at lægge en udbetaling, som blandt andet er med til at nedskrive bilens værdi. Hvis du tegner en aftale uden udbetaling, vil du opleve at få en relativ høj månedlig leasingydelse.

Hvor lang en leasingperiode kan jeg tegne?

Som udgangspunkt har vi begrænset vores leasingaftale til maksimal 36 måneder. Herefter er der dog mulighed for dig, at forlænge leasingaftalen. De fleste leasingaftaler 12 eller 24 måneder, hvilket vi umiddelbart også vil anbefale dig.

Kan jeg lave en aftale uden udbetaling?

Rent lovmæssigt kan du sagtens, ja. Vi anbefaler dig dog at lægge en udbetaling, som blandt andet er med til at nedskrive bilens værdi. Hvis du tegner en aftale uden udbetaling, vil du opleve at få en relativ høj månedlig leasingydelse.

Er almindelig kaskoforsikring en del af aftalen?

Kaskoforsikring er et tilvalg. Du har mulighed for at anvende eget forsikringsselskab, eller anvende en af vores samarbejdspartnere.

Er der garanti på en leasingbil?

Nej. Leasing er ikke omfattet af købeloven, og der er derfor ingen lovmæssig garantier forbundet med leasing af brugte biler. Du har dog mulighed for at tegne en mekanisk forsikring, som et tillæg til leasingaftalen – som vi selvfølgelig altid vil anbefale dig.

Ved leasingudløb, må jeg købe bilen til mig selv?

Nej. I følge loven og i følge vores forretningsbetingelser, har du en anvisningspligt. Det betyder, at du skal henvise den aftalte restværdi til en momsregistrerede tredjepart.