Porsche 911 Cabrio 992
Privatleasing

Sæsonleasing

En cabriolet er sjovest i sommermånederne. Præcis ligesom en praktisk firehjulstrækker giver mest mening i sne og slud. Med sæsonleasing betaler du kun afgifter for de måneder, hvor du bruger bilen, og du har derfor muligheden for at skifte sammen med sæsonen.

Leasing helt ned til 1 måneds løbetid

Når vi som leasingselskab betaler forholdsmæssig registreringsafgift efter leasingaftalens løbetid. Vi er dog bundet af at skulle betale i måneder. Den mindste løbetid vi kan tilbyde er én måneds leasing. Leasingaftalen skal ikke nødvendigvis starte per den første i måneden, men går fra månedens dag til næste måneds dag.
Vi har efterspørgsel fra kunder som ønsker at lease en sommerbil i en begrænset periode. Oftest fra april til oktober-måned. Nogle anvender bilen til primær bil i sommermånederne, mens andre har den som supplement til deres hverdagsbil. Det er dét sæsonleasing kan. Give frihed og fleksibilitet.

Tip: Sæsonleasing af egen bil

Vi ser ofte kunder der har investeret i deres drømmebil, men hvor bilen står i garagen uden dansk registreringsafgift. De vil måske køre et par måneder i sommeren, men mener at bilafgiften er for høj til en sådan luksus. Sælg din bil til leasingselskabet, lease den og køb efter endt leasing.

Hvad koster det at lease en sommerbil i 6 måneder?

Leasingomkostningerne for en sæson er afhængig af bilens indkøbspris og registreringsafgift. Indkøbsprisen er med til at bestemme finansieringsbyrden for dig som kunde. Desto dyrere bilen er uden registreringsafgift desto mere betales der for finansieringen af den i perioden. Registreringsafgiften bestemmer hvor meget periodeafgift (forholdsmæssig registreringsafgift), der skal betales i leasingperioden.

3 biler på sæsonleasing

 
Leasingperiode
Totalomkostning
Porsche 911 4S Cabriolet - 2012
6 måneder
Kr. 70.000,-
Corvette C6 Targa - 2007
6 måneder
Kr. 48.000,-
Mercedes-Benz SLK250 - 2014
6 måneder
Kr. 29.000,-

Ovenstående eksempler angiver prisen i totalomkostning. Totalomkostningen ér hvad du som kunde betaler i hele leasingperioden – engangsydelse og månedlige leasingydelse. Forudsætningerne for ovenstående tilbud er med en leasingperiode på 6 måneder har 5% afskrivning af bilen. Afskrivning er en del af engangsydelsen og derfor også en del af den totale omkostning.

Calculate icon

De totale leasingomkostninger

De totale leasingomkostninger er den letteste måde at vurderer økonomien i din leasingaftale. Omkostningerne dækker over udgifterne under din leasingperiode. Men kun for selve leasingaftalen. Driftsomkostningerne beregnes ved siden af.

Læs mere om selve leasingaftalens indhold og opbygning

Få et leasingtilbud på din egen bil

Har du investeret i en bil, og ønsker at kunne køre i den i en begrænset periode? Så lad os give et attraktivt leasingtilbud på en begrænset leasingperiode. Udfyld formularen og vi vender retur til dig inden for 12 timer


  Ofte stillede spørgsmål omkring sæsonleasing

  Kan jeg forlænge leasingperioden?

  Ja. Rent praktisk tegner du en ny leasingperiode, hvis du ønsker en længere periode end først tiltænkt.

  Må jeg købe bilen retur til mig selv efter endt leasing?

  Nej. På alle finansielle leasingaftaler, har du som kunde anvisningsret og -pligt, til at henvise køretøjets restværdi til en momsregistreret tredjepart. Du kan altså ikke selv købe den retur.

  Er forsikring inkluderet i leasingaftalen?

  Kan tilvælges. Forsikringspræmien afhænger af bilens forsikringssum uden dansk registreringsafgift. Derfor er der mulighed for at tegne en billig forsikring.

  Hvor lang en leasingperiode kan jeg tegne?

  Vi tilbyder leasing fra 1 - 36 måneder. Oftest ser vi at sæsonleasing er omkring 4-7 måneder.

  Hvad indeholder den månedlige leasingydelse?

  Periodeafgift, finansiering, nummerplader, afskrivning, administrationgebyr til leasingselskabet.