Bilnøgle
Privatleasing

Releasing

Der er i dag mulighed for leasing af alverdens aktiver. Leasing forbindes ofte med at lease et nyt aktiv, som eksempelvis en ny bil. Releasing betyder genleasing, og her går produktet brugtvognsleasing indunder, som er et voksende marked i Danmark.

Hvad er releasing?

Releasing betyder at man genleaser et aktiv. De fleste leasingselskaber som leaser brugte biler, releaser da bilen ikke længere er ny. I sær i Danmark er der store fordele ved releasing, da vi i en leasingperiode kan nøjes med at betale forholdsmæssig registreringsafgift i de måneder vi kører i bilen. Alle biler som er over 36 måneder gammel, betaler man kun 0,5% af registreringsafgift.

Læs mere om privatleasing og forholdsmæssig registreringsafgift

Porsche Cayenne front

Se biler til releasing

De fleste af vores lagerbiler er brugte, og kan derfor releases.

Biler til leasing
Point icon

Fordele ved releasing

Der er mange fordele for vores leasingkunder når de vælger releasing af deres næste leasingbil. Udover den lave forholdsmæssige registreringsafgift som man betaler hver måned, er der også en langt lavere afskrivning på bilen. Bilernes afskrivning er størst de første 3 år.

Vil du vide mere om releasing?

Udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af en af vores dygtige leasingrådgivere. Vi glæder os til se dig.


  Ofte stillede spørgsmål omkring releasing

  Hvad er releasing?

  Releasing, genleasing eller brugtvognsleasing er samme produkt, under ét navn. Det betyder blot at man leaser et aktiv (bil), igen efter første leasingperiode.

  Hvorfor vælge releasing?

  Vælg releasing for at opnå en besparelse i den forholdsmæssige registreringsafgift, og ikke mindst afskrivning på bilen.

  Kan alle biler releases?

  Ja. Alle biler kan releases.

  Hvordan finder jeg en bil der kan releases?

  De fleste leasingselskaber i Danmark tilbyder brugte biler til leasing. Alternativet til det, er at importere en brugt bil fra fx Tyskland. Vores leasingafdelingen vil i samarbejde med vores importafdeling kunne hjælpe dig.