Kunde stiger ind i bilen
Privatleasing

Leasing af brugt bil

Ved brugtvognsleasing får man mere bil for pengene. Leasing af brugt bil er det samme som releasing.

Release din næste bil

Med brugtvognsleasing har du muligheden for at lease med lavere afskrivning på bilen. Derudover betaler man kun 0,5% af registreringsafgiften, på biler der er over 36 måneder gammel.

Sammenlignet med nyvognsleasing, får man mere bil for pengene. Ofte har brugt biler mere udstyr, når de bliver leaset ud igen. Du får ikke en spritny bil, men derimod en bil der har kørt nogle kilometer. Det er ikke ensbetydende at bilen er slidt og gammel, men blot allerede været leaset ud tidligere.

Fordele ved brugtvognsleasing

Med leasing af en brugt bil får du en relativ ny bil som samtidig har lavere omkostninger end ved nyvognsleasing. Hos os får du kompetent rådgivning når du skal finde den rigtige bil der passer til dit behov. Vores leasingaftaler bliver skræddersyet til den enkelte. Vi tilbyder både operationel og finansiel leasing. På den måde kan du opnå den bedst ønskede sikkerhed der passer dig.

Du kan selv vælge mellem privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing, alt efter dit behov og ønsker til en leasingaftale.

 • Mere udstyr til lavere månedlig ydelse sammenlignet med leasing af ny bil
 • Udbetaling er ofte lavere end ved leasing eller køb af ny bil
 • Stor fleksibilitet ved udskiftning af il oftere
 • Ofte står bilen klar og du kan dermed hurtigere komme ud og køre
 • Du betaler ikke fuld registreringsafgift som ved køb af bil

Lease din næste brugt bil her

Går du med tankerne om at lease en brugt bil, så udfyld formularen nedenfor og vores leasingrådgiver vil kontakte dig med henblik på et skræddersyet leasingtilbud.


  Hvad får du hos os

  Vi er et leasingselskab med stor erfaring inden for leasing, import af biler og beregning af registreringsafgifter. Vi skræddersyer leasingtilbud så de passer til den enkelte. Alle har individuelle ønsker til bil, økonomi, aftalens længde mm.

  Når du får et leasingtilbud fra os, har vi forinden snakket med dig, om dine ønsker og behov. På den måde kan vi lave et leasingtilbud unikt til dig.

  En leasingaftale indeholder både engangsydelsen, den månedlige leasingydelse samt restværdien. Alt efter om du vælger operationel eller finansiel leasing så kan du med fordel vælge større budgetsikkerhed og dermed undgå restværdien.

  Porsche Cayenne front

  Se vores lager af brugtvogne

  De fleste af vores lagerbiler er brugte, og kan derfor releases.

  Biler til leasing