sæsonleasing for private

Forhandler i online systemet

Er du oprettet som forhandler i vores online system, får du adgang til en let og digital procedure, som giver et dynamisk flow i din forretning. Forhåndsvurdering, værdifastsættelse og registreringsafgift kan klares af de brugere, som du har givet brugeradgang til systemet, og du slipper for flaskehals-problemer og utålmodige kunder.

Hurtig support til værdifastsættelse

Hurtig support og sparring

Som bruger har du adgang til et erfarent team af rådgivere hos Dansk Motor Finans, som kan yde hurtig support og kompetent sparring, hvis du står med en sag ud over det sædvanlige. Vi har mange års erfaring med den krævede dolumentation, som kommer dig til gode, og sparer dig for en masse unødig bøvl.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at komme igang. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder

 • Ermin Balešić
  Indehaver, Linderoth A/S
  Et kanon samarbejde

  Vi bruger Dansk Motor Finans’ online system for at lette administrationen i hverdagen, og ikke mindst for at nedsætte risikoen. Det er nemt og bekvemt for os at bruge, og tager ingen tid. Samarbejdet med DMF er kanon – simpelthen. Systemet er nemt, men det kan aldrig stå alene. Det menneskelige team er fantastisk og lynhurtigt når det gælder. De bedste anbefalinger herfra!

 • Tobias Bastiansen
  Emmerske Biler
  Nattesøvnen er sikret

  Der er en vis sikkerhed ved at lade andre køre afgiften igennem. Det sikre en god nats søvn og en god handel!

  Systemet er nemt at anvende, og medarbejderne er kompetente og altid imødekommende. Der er altid en god dialog omkring afgifterne, når der indtræder nogle spørgsmål i forløbet.

  Vi kan derfor kun anbefale Dansk Motor Finans til vores kollegaer i branchen.

 • Kristian Ehlert Melvej
  Direktør, Absolute Cars
  Budgetsikkerhed uden grimme overraskelser

  Vi har valgt og bruge Dansk Motor Finans for at skabe sikkerhed omkring afgifterne. Det giver en stor budgetsikkerhed uden grimme overraskelser. Deres online system er utrolig nemt at bruge, og man kan nemt finde sagerne frem. Har vi kunder til noget, der tidligere er vurderet, så kan vi nemt kalkulere ud fra sagsarkivet. Det betyder, at vi selv kan levere biler hurtigt til vores kunder.
  Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Motor Finans. Tingene går utroligt hurtigt og smidigt, og med en konstruktiv dialog. Rasmus og Kim leverer en utroligt god service hver gang, og svarer professionelt og hurtigt på spørgsmålene, også på skæve tidspunkter.