Online system

Vores system til håndtering af registreringsafgifter er det eneste online system på markedet, og bruges af en lang række af de største bilforhandlere i landet.

Systemet er skræddersyet til at lette den daglige administration, mindske risikoen for fejl og frigiver ressourcer, som du kan bruge til det, du er bedst til: At sælge biler.

udregn nemt din leasingaftale

Online universet

Vores online system er skræddersyet til danske bilforhandlere. Vi vil sikre at gøre arbejdsprocesen lettere, når det gælder forhåndsvurdering og værdifastsættelse.

Alle medarbejderne har et overblik over åbenstående sager, som gør det nemt og overskueligt at se, hvor i processen en afgiftsvurdering ligger. Derudover er det muligt at tilføje flere afdelinger rundt omkring i Danmark, hvis man som forhandler har mange afdelinger.

Vi bestræber os på, at man får beregningen af registreringsafgiften hurtigst muligt, gerne inden fo 24 timer. Læs mere om processen her.

Hurtig support til værdifastsættelse

Hurtig support og sparring

Som bruger har du adgang til et erfarent team af rådgivere hos Dansk Motor Finans, som kan yde hurtig support og kompetent sparring, hvis du står med en sag ud over det sædvanlige.

Vi har mange års erfaring med den krævede dokumentation, som kommer dig til gode, og sparer dig for en masse unødig bøvl.

Forhandler i online systemet

Er du oprettet som forhandler i vores online system, får du adgang til en let og digital procedure, som giver et dynamisk flow i din forretning.

Forhåndsvurdering, værdifastsættelse og registreringsafgift kan klares af de brugere, som du har givet brugeradgang til systemet, og du slipper for flaskehals-problemer og utålmodige kunder.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med at komme igang. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder

 • Ermin Balešić
  Indehaver, Linderoth A/S
  Et kanon samarbejde

  Vi bruger Dansk Motor Finans’ online system for at lette administrationen i hverdagen, og ikke mindst for at nedsætte risikoen. Det er nemt og bekvemt for os at bruge, og tager ingen tid. Samarbejdet med DMF er kanon – simpelthen. Systemet er nemt, men det kan aldrig stå alene. Det menneskelige team er fantastisk og lynhurtigt når det gælder. De bedste anbefalinger herfra!

 • Tobias Bastiansen
  Emmerske Biler
  Nattesøvnen er sikret

  Der er en vis sikkerhed ved at lade andre køre afgiften igennem. Det sikre en god nats søvn og en god handel!

  Systemet er nemt at anvende, og medarbejderne er kompetente og altid imødekommende. Der er altid en god dialog omkring afgifterne, når der indtræder nogle spørgsmål i forløbet.

  Vi kan derfor kun anbefale Dansk Motor Finans til vores kollegaer i branchen.

 • Kristian Ehlert Melvej
  Direktør, Absolute Cars
  Budgetsikkerhed uden grimme overraskelser

  Vi har valgt og bruge Dansk Motor Finans for at skabe sikkerhed omkring afgifterne. Det giver en stor budgetsikkerhed uden grimme overraskelser. Deres online system er utrolig nemt at bruge, og man kan nemt finde sagerne frem. Har vi kunder til noget, der tidligere er vurderet, så kan vi nemt kalkulere ud fra sagsarkivet. Det betyder, at vi selv kan levere biler hurtigt til vores kunder.
  Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Motor Finans. Tingene går utroligt hurtigt og smidigt, og med en konstruktiv dialog. Rasmus og Kim leverer en utroligt god service hver gang, og svarer professionelt og hurtigt på spørgsmålene, også på skæve tidspunkter.