25. august 2022

Tilbage til nyheder

Dansk Motor Finans deltog i dette års CHGP 2022

Lukkede gader, midt i København var endnu engang scenen til dette års Copenhagen Historic Grand Prix i starten af August-måned. Både nye og gamle biler samles til udstilling og race i Bellahøj. Krydret med godt vejr og god stemning, blev dette års arrangement en stor succes.

DMF Racing, som plejer at deltage i racet i København, fik dette år stor opbakning af resten af holdet fra Dansk Motor Finans. Medarbejder holdet der til daglig sidder med registreringsafgifter, leasing og import, tog den lange tur fra Andst ved Vejen til København fredag eftermiddag.

“At samle hele arbejdsholdet, til et arrangement med fælles interesse er bare super fedt. Vi er alle sammen biltosser, så at kunne kombinerer en slags firmatur, med race er jo helt kanon” – Rasmus Sandvej Juulsen.

Tage og Rasmus kørte begge i hver sin historiske Porsche, i den klasse hvor bilerne har årgange op til 1990. Her samles alt fra historiske Ford Escorter til Porsche 911 til BMW M3 – sågar også en enkelt Volvo blev set på racerbanen.

Resultatmæssig blev det heller ikke en fiasko. Rasmus styrede den 280 hestekræfters Porsche 911 RSR ind på en samlede 2. plads, og fik en 1. plads i sin division. Tage kørte en sikker 3. plads ind i hans 220 hestekræfters Porsche 911 RS.

DMF Racing glæder sig allerede til næste år, og håber endnu en gang på stor opbakning blandt kollega, venner og familie.

 

Se andre nyheder her

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Gennem det seneste års tid, har vi oplevet at samme brugte bil stiger i pris, når vi værdifastsætter køretøjerne. Det er til trods for at kilometerstanden er øget og bilen er blevet ældre. Men hvorfor stiger registreringsafgifterne så?

Beregn registreringsafgift efter 2023-satser

Beregn registreringsafgift efter 2023-satser

Du har nu mulighed for at beregne registreringsafgifter efter 2023-satser. På taxcalc.dk kan du allerede nu beregne konsekvenserne for de kommende afgiftsstigning fra 1. januar.