4. juni 2020

Tilbage til nyheder

Månedens medarbejder­profil – Michael Kejser

Gennem de seneste 6 måneder har Michael arbejdet hos os i Dansk Motor Finans A/S i en nyoprettet stilling som produktchef.

Michael gik med tanken om et brancheskift igennem en årrække, men det var først da der var en åbning hos Dansk Motor Finans A/S, at han tog skridtet videre.

”Her fik jeg muligheden for at være med på en spændende rejse, hvor alle mine kompetencesæt kunne komme i spil på tværs af forretningsområder.” 

Michael kommer med en baggrund udenfor bilindustrien, hvor en lang årrække og stor rejseaktivitet med hele Asien som legeplads, har været med til at forme nogle af de færdigheder, han har i sin værktøjskasse i dag.

”At komme med en anden baggrund gør, at jeg ser tingene fra en anden vinkel, og dermed kan være med til at udfordre de måder man agerer indenfor branchen.”

Opgaverne hos Dansk Motor Finans strækker sig bredt og de mange kasketter gør arbejdet enormt inspirerende. To dage hos os er sjældent ens.

”I øjeblikket er jeg dybt involveret i nogle spændende marketingopgaver som skal være med til at sætte nye normer for vores virksomhed, og sikre måden vi kommunikere med vores forhandlere på.”

I fritiden bruger Michael en del timer på landevejen med sin racercykel. Det er det frirum, hvor han lader batteriet op og hvor mange ideer opstår, når man sidder i sadlen på en 3-4 timers tur.

Ellers ligger familien beslag på hans tid, og med fire teenagere omkring sig, bliver det vist aldrig kedeligt.

Se andre nyheder her

Vi søger: Salgssupporter til leasing og behandling af registreringsafgifter

Vi søger: Salgssupporter til leasing og behandling af registreringsafgifter

Hos Dansk Motor Finans servicerer vi den professionelle del i bilbranchen herunder bilforhandlere, med blandt andet leasing/finansiering, import af biler og beregning/formidling af registreringsafgifter til staten. Vi sidder med et stort know-how og vores kendskabsgrad i bilbranchen er høj.

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Gennem det seneste års tid, har vi oplevet at samme brugte bil stiger i pris, når vi værdifastsætter køretøjerne. Det er til trods for at kilometerstanden er øget og bilen er blevet ældre. Men hvorfor stiger registreringsafgifterne så?