4. marts 2020

Tilbage til nyheder

Månedens medarbejder­profil – Kim

Som salgsansvarlig hos Dansk Motor Finans A/S har Kim Asferg Mikkelsen nok at se til. Kim står hovedsagelig for de overordnede partnerskaber, som Dansk Motor Finans fører med deres store netværk af bilforhandere.

Opgaverne strækker sig lige fra interne møder til besøg hos forhandlere. Kims fornemmeste opgave er at sørge for TAX afdelingen kører uden for mange forstyrrelser, samt give bilforhandlerne ro i maven, når vi afgiftsberegner for dem.

Kim beskriver en perfekt arbejdsdag således:

”Møder ind på firmaet og får en snak med TAX afdelingen om dagens gøremål og opgaver. Besvarer mails og tlf. opkald, planlægger udkørsel og kører derefter afsted ud og besøger eksisterende og nye forhandlere.”

Kims interesse for biler startede allerede i en tidlig alder. Handlen med biler opstod dog tilfældigt efter han kom hjem fra en jordomrejse i 2003 og ingen bil havde. Her tog han på bilauktion og købte en Opel Astra til en god pris.

”Den var så billig, at jeg for sjov prøvede at sætte den til salg. Da den var solgt på under 24 timer og jeg var blevet 8.000 kr. rigere, så skyndte jeg mig på auktion igen” fortæller Kim Asferg Mikkelsen.

Efter 1 år sagde han sit job som tømrer op og startede herefter bilforretning som 24-årig. Her begyndte han at importere biler fra Tyskland. Siden hen har han solgt ca. 3.000 biler og selv været ejer af ca. 200 forskellige biler.

Trods de mange ejede biler hen over en årrække, drømmer Kim stadig om at eje en Porsche 911 en dag.

Porsche 911 er ikke det eneste Kim drømmer om. I hans fritid har han også mange ambitioner, og han har allerede opnået nogle super fede milepæle, som fx 3 x Ironman og 2 x 100km Trailløb.

En anden af Kims helt store hobbyer er jagt. Her handler det ikke blot om trofæer, men lige så meget om selve naturoplevelsen og hundearbejdet.

Siden etableringen af Dansk Motor Finans A/S i marts 2018 har Kim været en fast bestanddel af ejerskredsen.

”Dansk Motor Finans er en god arbejdsplads i rygende udvikling som favner hele branchen. Det er lykkes mig at forene hobby og arbejde” fortæller Kim.

Se andre nyheder her

Vi søger: Salgssupporter til leasing og behandling af registreringsafgifter

Vi søger: Salgssupporter til leasing og behandling af registreringsafgifter

Hos Dansk Motor Finans servicerer vi den professionelle del i bilbranchen herunder bilforhandlere, med blandt andet leasing/finansiering, import af biler og beregning/formidling af registreringsafgifter til staten. Vi sidder med et stort know-how og vores kendskabsgrad i bilbranchen er høj.

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Gennem det seneste års tid, har vi oplevet at samme brugte bil stiger i pris, når vi værdifastsætter køretøjerne. Det er til trods for at kilometerstanden er øget og bilen er blevet ældre. Men hvorfor stiger registreringsafgifterne så?