21. april 2020

Tilbage til nyheder

Månedens medarbejder­profil – Daniel

Som ny medarbejder hos Dansk Motor Finans, kan man rolig regne med, at kollegaerne er nysgerrige og skal høre lidt mere om ens baggrund. Det vil vi selvfølgelig dele med jer.

Daniel Havelund er netop startet som ny værdifastsætter hos Dansk Motor Finans og vi har glædet os at få ham med på holdet.

Bilbranchen er dog ikke ny for Daniel. Allerede som 14-årig startede han som fejedreng og han var rimelig sikker på, at han skulle være mekaniker en dag. Han fandt dog hurtigt ud af, at det ikke skulle være på den måde, han ville arbejde med biler på.

Sidenhen har han arbejdet som weekendhjælper hos hhv. Autohuset Vestergaard og P. Christensen og har de seneste 3,5 år arbejdet som sælger hos Autocentralen i Kolding.

Interessen for biler kom ikke ud af den blå himmel:

”Jeg er – som så mange andre – vokset op med bilplakater på væggene hjemme på børneværelset, og har altid vidst, at jeg skulle arbejde med biler. Biler er en enorm stor interesse for mig, og at få lov at arbejde med ens hobby gør bare, at dagene flyver afsted” fortæller Daniel

Som så mange andre, har man altid en drøm om at eje en helt specifik bil. Daniel har en drøm om at eje en Porsche 911 Turbo 997 model.

”Den kan det hele samtidig med, at den sparker r**” siger Daniel om drømmebilen

Når Daniel ikke er på arbejde, så træner han Crossfit 4-5 gange om ugen. Derudover elsker han koncerter, fodboldkampe og så holder han rigtig meget af at lave mad.

Vi har bedt ham om at beskrive sig selv med 3 ord:

”Energisk, udadvendt og passioneret!” bliver Daniels bud

Se andre nyheder her

Vi søger: Salgssupporter til leasing og behandling af registreringsafgifter

Vi søger: Salgssupporter til leasing og behandling af registreringsafgifter

Hos Dansk Motor Finans servicerer vi den professionelle del i bilbranchen herunder bilforhandlere, med blandt andet leasing/finansiering, import af biler og beregning/formidling af registreringsafgifter til staten. Vi sidder med et stort know-how og vores kendskabsgrad i bilbranchen er høj.

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Gennem det seneste års tid, har vi oplevet at samme brugte bil stiger i pris, når vi værdifastsætter køretøjerne. Det er til trods for at kilometerstanden er øget og bilen er blevet ældre. Men hvorfor stiger registreringsafgifterne så?