6. september 2022

Tilbage til nyheder

Beregn registreringsafgift efter 2023-satser

Du har nu mulighed for at beregne registreringsafgifter efter 2023-satser. På taxcalc.dk kan du allerede nu beregne konsekvenserne for de kommende afgiftsstigning fra 1. januar.

Du kan allerede nu beregne registreringsafgift på person- og varebiler i taxcalc.dk’s opdaterede beregner. Satserne for registreringsafgiften i 2023 er netop lagt ind i beregneren.

Bemærk, at du har brug for at kende afgiftspligtig værdi ved nye biler, eller nypris/handelspris på brugte biler, før beregneren kan anvendes.

Er du i tvivl om hvordan handelsprisen på brugte køretøjer findes, kan du se en komplet guide her.

 

Flere satser:

Hvis du ønsker at se flere afgiftssatser for 2023 kan du gå til skatteministeriets skattetal her: Gå til “Regulering af beløbsgrænser” her.

Beløbsgrænserne i skattelovgivningen regulereres efter personskattelovens §20.

Se andre nyheder her

Vi søger: Salgssupporter til leasing og behandling af registreringsafgifter

Vi søger: Salgssupporter til leasing og behandling af registreringsafgifter

Hos Dansk Motor Finans servicerer vi den professionelle del i bilbranchen herunder bilforhandlere, med blandt andet leasing/finansiering, import af biler og beregning/formidling af registreringsafgifter til staten. Vi sidder med et stort know-how og vores kendskabsgrad i bilbranchen er høj.

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Gennem det seneste års tid, har vi oplevet at samme brugte bil stiger i pris, når vi værdifastsætter køretøjerne. Det er til trods for at kilometerstanden er øget og bilen er blevet ældre. Men hvorfor stiger registreringsafgifterne så?