6. september 2022

Tilbage til nyheder

Beregn registreringsafgift efter 2023-satser

Du har nu mulighed for at beregne registreringsafgifter efter 2023-satser. På taxcalc.dk kan du allerede nu beregne konsekvenserne for de kommende afgiftsstigning fra 1. januar.

Du kan allerede nu beregne registreringsafgift på person- og varebiler i taxcalc.dk’s opdaterede beregner. Satserne for registreringsafgiften i 2023 er netop lagt ind i beregneren.

Bemærk, at du har brug for at kende afgiftspligtig værdi ved nye biler, eller nypris/handelspris på brugte biler, før beregneren kan anvendes.

Er du i tvivl om hvordan handelsprisen på brugte køretøjer findes, kan du se en komplet guide her.

 

Flere satser:

Hvis du ønsker at se flere afgiftssatser for 2023 kan du gå til skatteministeriets skattetal her: Gå til “Regulering af beløbsgrænser” her.

Beløbsgrænserne i skattelovgivningen regulereres efter personskattelovens §20.

Se andre nyheder her

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Hvorfor er registreringsafgift steget på mange biler?

Gennem det seneste års tid, har vi oplevet at samme brugte bil stiger i pris, når vi værdifastsætter køretøjerne. Det er til trods for at kilometerstanden er øget og bilen er blevet ældre. Men hvorfor stiger registreringsafgifterne så?

Dansk Motor Finans deltog i dette års CHGP 2022

Dansk Motor Finans deltog i dette års CHGP 2022

Lukkede gader, midt i København var endnu engang scenen til dette års Copenhagen Historic Grand Prix i starten af August-måned. Både nye og gamle biler samles til udstilling og race i Bellahøj. Krydret med godt vejr og god stemning, blev dette års arrangement en stor succes.