Leasingrådgiver
af Michael Kejser | aug 7, 2020 | Import

Ny medarbejder til ny Import afdeling

Vi har travlt hos Dansk Motor Finans, og har igennem det seneste stykke tid kigget efter en stærk profil der kendte Import branchen godt, fortæller Direktør Rasmus Sandvej Juulsen. Det har vi fundet, og er glade for at kunne byde Sabine velkommen til vores forhandlernetværk.

Vi er de eneste i Danmark der tilbyder en 100% digital Import løsning til forhandlerne. Dette har tydeligvis vakt stor interesse, i et brugtvognsmarked der er inde i en positiv vækstkurve. Import modulet er ekstremt brugervenligt. Så snart vi har modtaget data på et køretøj fra en forhandler tager vores CRM system over, og klarer resten. Alt foretages digitalt, hurtigt nemt og bilen leveres lige til forhandlerens butik, og til særdeles konkurrencestærke priser.

Med den stigende interesse for Import af biler, som vi de seneste måneder har oplevet hos Dansk Motor Finans har det været vigtigt at vedholde, og sikre vores høje kvalitetsniveau, og deraf ansættelsen af vores nye medarbejder Sabine.

Sabine Hyldahl Quvang er netop startet som sagsbehandler, hvor hun er at finde i vores Import afdeling sammen med det øvrige team af 4 erfarne medarbejdere. Sabine skal være med til at styrke afdelingen, og sikre både dokumentation, såvel som at transporten foregår sikkert og hurtigt til kundernes tilfredshed.

Sabine er oprindeligt udlært på et revisionskontor, men skiftede efter en årrække boldbane, og gik ind i Autocamper branchen.

De seneste 3 år har Sabine arbejdet hos Dansk Autologik i Vamdrup hvor hun var ansat i deres Export/Import afdeling. En stilling, som blandt andet rummede chauffør support, dokumentation til transport, håndtering af ordrer, og med stort fokus på at hente bilerne hurtigt og sikkert til Danmark fra Tyskland, Holland og Belgien.

Med Sabine, og det øvrige Import team føler vi os godt rustet til, at hjælpe vores forhandlere med, at importere deres ønskede køretøj slutter Rasmus Sandvej Juulsen