af Mirja Höllwerth | nov 27, 2019 | Tax

Gratis forhånds­vurdering

Vi er i gavehumør, og som noget helt særligt i år, vil vi gerne give alle danske bilforhandlere gratis forhåndsvurdering fra i dag og hele december måned.

Ja, du hørte rigtigt! Du kan få gratis forhåndsvurdering resten af året hos Dansk Motor Finans A/S.

Vi vil gerne takke alle de nuværende bilforhandlere som allerede er en del af vores online system for et godt samarbejde. Derudover vil vi gerne tilbyde nye bilhandlere, som endnu ikke har prøvet vores online system, at teste det af inden den nye sikkerhedsstillelse bliver realitet fra januar 2020.

Vores skræddersyet online system

Hvis du ikke allerede kender til vores online system, så læs med her.

Vi har skræddersyet et online system til danske bilforhandlere, hvor de har mulighed for at indsende en forespørgsel på forhåndsvurderinger og værdifastsættelser, som vi så beregner for dem.

Systemet er nemt at tilgå, og alle medarbejdere og/eller afdelinger kan få adgang og se de åbenstående sager.

Vi bestræber os på at få beregnet registreringsafgiften hurtigst muligt, gerne inden for 24 timer.

Man betaler forhåndsvurderingerne med klippekort og har fuldt adgang til forhandlersystemet. Der er ingen abonnementsbinding eller månedlig betaling.

En anden vigtig parameter for vores online system er, at man kan få sparring om værdifastsættelse eller support vedrørende systemet. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe.

Alle bilforhandlere er velkomne

Vi vil gerne give alle danske bilforhandlere muligheden for at tjekke vores forhandlersystem ud. Med den forstående ændring af sikkerhedsstillelsen, kan det blive en dyr fornøjelse, hvis man ønsker at fortsætte som selvanmelder.

Ved at outsource sin afgiftsvurdering, slipper man for sikkerhedsstillelsen. Læs her om SKATs nye trappemodel.