Musemåtte DMF
Registreringsafgift

Forhåndsvurdering

Størrelsen på registreringsafgiften er et af de mest afgørende forhold i en handel. Med en bindende forhåndsvurdering kender I jeres salgsprovenu før indgåelse af en aftale og er derfor et must-have i enhver bilhandel.

Bindende forhåndsvurdering af registreringsafgift

Gennem vores onlinesystem har i mulighed for at indsende den pågældende bils oplysninger og dokumenter, således vi har bedst mulig forudsætning for beregne den korrekte registreringsafgift på jeres bil. Alle forhåndsvurderinger er bindende i 30 dage. Efter de 30 dage, kan markedet have ændret sig og vi er derfor nødt til at genberegne din sag med frisk dokumentation.

Udover selve oprettelsen af bilen i onlinesystem, har I jeres eget sagsarkiv hvor i konstant kan se jeres beregninger på enten jeres lagerbiler eller kundeemner. Det giver et let og tilgængelig overblik.

Spinning wheels icon

Hvilke oplysninger skal der bruges til en forhåndsvurdering?

For at kunne lave en nøjagtig forhåndsvurdering og beregning af registreringsafgift, har vi brug for bilens stelnummer og kilometertal. Ud fra stelnummeret har vi alle oplysninger på bilen, lige fra motorstørrelse til specifikke ekstraudstyr.

Vi kan i tilfælde bede om mere dokumentation, hvis køretøj skulle være berettiget til at få ekstra fradrag for særlig anvendelse eller hvis køretøjets stand tillader dette.

Hvis bilen er et overvejelseskøb, og I kun har adgang til en annonce fra eksempelvis Tyskland, er dette også en mulighed. Der vil dog være en vis usikkerhed forbundet med beregningen, og derfor skal den endelig beregning altid foretages når bilen er kommet til Danmark og er toldsynet.

Priser

Ved enkelt sager, hvor vi endnu ikke er samarbejdspartnere er prisen for en forhåndsvurdering kr. 400,- + moms. Du vil modtage et link til upload af bilens dokument og indtastning af bilens oplysninger. Betaling foretages direkte i linket.

Såfremt I har adgang til onlinesystemet, arbejder vi i en klippekortløsning. Én forhåndsvurdering koster 1 klip. Klip kan købes fra kr. 40,- til 200,- + moms – afhængig af købets antal.

Speed icon

Svar-/ ekspeditionstid

Vi sidder dagligt 5 mand og beregner værdifastsættelser og registreringsafgifter, hvilket også betyder at vi har en meget kort svartid. I åbningstiderne ligger vores gennemsnitlige behandling per sag omkring 15-20 minutter, og i spidsbelastninger kan i forvente svar inden for én time.

Alle forhåndsvurderinger bliver besvaret inden arbejdstiden, og er der nødstilfælde er der mulighed for at kontakte en vagttelefon.

Chat icon

Live-chat

Der er konstant mulighed for at komme i kontakt med en af vores værdifastsættere. I onlinesystemet er der live-chat, som besvares inden for 30 sekunder.