Flexleasing – Dit fleksible finansieringsalternativ_

TYPER AF LEASINGFORMER_

Om du er privat- eller erhvervskunde, kan der være forskellige muligheder i en leasingaftale. Ønsker du rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os.

Splitleasing

Med en splitleasingaftale kombinerer du fordelene fra erhvervsleasingaftalen og privatleasingaftalen. Det betyder blandt andet, at du ikke bliver beskattet af fri bil. Derimod betaler du udgifterne sammen med virksomheden, udfra en fordelingsnøgle. Fordelingen afhænger af hvor mange erhvervskilometer du kører, og hvor mange privatkilometer.

Privatleasing

Flexleasingaftale for privatkunder betyder langt højere fleksibilitet. Der kan komme mange forskellige ubehagelige økonomiske overraskelser, når man erhverve sig en bil. En flexleasingaftale minimerer størstedelen af bekymringerne, fordi aftalen kan laves super fleksible i forholdet til et traditionelt billån.

Du skal blandt andet ikke længere frygte en afgiftsnedsættelse på biler.

Erhvervsleasing

Ønsker medarbejderen en lidt sikre, en lidt bedre udstyret eller måske en hurtigere firmabil, og samtidig holde budgettet nede for virksomheden? Så er erhvervsleasing af brugte biler et godt alternativ. Her bliver medarbejderen beskattet af køretøjets pris plus den angivet registreringsafgift. Det regnestykke betyder, at du som medarbejder vil kunne få mere for pengene.

Vil du have vores bud på en aftale?_

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kan der fratrækkes moms på bilen?

9 + 4 =

Er du bilforhandler? Så hjælper vi gerne dig og dine kunder

Bliv aktiv bilforhandler hos Dansk Motor Finans allerede i dag, og let jeres administration i morgen.