Finansiering

Skal du investere i ny bil? Vi vil meget gerne hjælpe med en attraktiv og fleksibel finansiering.

Har du brug for en større bil til familien, eller en lille bil der kan transportere dig til og fra arbejde?

Traditionelle billån, også kaldet almindelig finansiering, er den mest almindelige finansieringsform i Danmark. Forudsætningen for at lave en finansieringsaftale er, at der betales fuld registreringsafgift på bilen – modsat flexleasing.

Hvorfor finansiering?

Finansiering kan være en fordel ved lidt billigere og nyere køretøjer, hvor du planlægger at beholde bilen i en længere årrække.

  • Kend dit månedlig bilbudget
  • Enkel og hurtig ansøgningsprocess
  • Fast lav rente
  • Udbetaling ned til 0,-.
  • Markedets bedste vilkår

Finansering eller leasing

Forskellen på finansiering og flexleasing/leasing er typisk længere løbetid og lidt højere udbetaling på lånet. Til gengæld bliver køretøjet nedskrevet til kr. 0,- og du skal derfor ikke forholde dig til restværdi eller scrapværdi. Derudover er der en helt fast lav rente, som du beholder under hele finansieringsperioden.

Vi anbefaler finansiering til dem som ved, at de vil beholde deres bil i længere tid end 3-5 år, og på den type biler, hvor afskrivning ikke er så høj – typisk billigere, ikke-europæiske modeller.

Hvis du fx overvejer at købe en tysk bilmodel, og prisen er over kr. 350.000,-, anbefaler vi dig at kigge på flexleasing som et fordelagtigt alternativ til lånefinansiering.

Har du spørgsmål til hvad du skal vælge af leasingmodel? Kontakt os nu for en uforpligtende dialog.