Premium Erhvervslease

Premium Erhvervslease er et fleksibelt all-inclusive koncept, skræddersyet til virksomheder som ønsker at korttidslease en high-end vogn spækket med udstyr og komfort.

Hos Dansk Motor Finans har vi gjort det nemt for virksomheder at køre i det bedste af det bedste. Ingen udbetaling og ingen ubekendt restværdi, blot en fast månedlig leasingydelse med alt inkluderet, undtaget brændstof. Med en Premium aftale kan du korttidslease en bil i den dyre ende af skalaen. Du slipper for bekymringer om værditab og uforudsete ugifter, og kan skifte bilen hvert halve år.

Hvis bilen er under 36 måneder gammel, bliver den beskattet som en ny bil, men med dobbelt momsfradrag. Er den ældre end 36måneder, beregnes beskatningsgrundlaget ud fra den aktuelle indkøbspris, hvilket giver store økonomiske fordele.

Vores vigtigste opgave er at rådgive dig om de mest attraktive muligheder for korttidserhvervsleasingaftale, og at sørge for at du kender alle vilkår og betingelser i aftalen

Du får:
 • En topudstyret luksusbil, typisk mellem 3 og 12 måneder gammel. Det betyder at op til 30% af værdien allerede er afskrevet.
 • En leasingaftale på max 12 måneder, som dog er uopsigelig de første 6 måneder.
 • Ansvar- og kaskoforsikring, grøn ejerafgift, service og reparationsaftale er inkluderet.
 • Mulighed for tilkøb af dækaftale
 • Ingen uforudsete omkostninger eller lang binding - du får maksimalt overblik over din biløkonomi.
 • Landsdækkende serviceværksteder.

Bestil online i dag eller kontakt os med det samme, og få din første bil leveret inden 10 dage.

Tillægsprodukter

Skræddersy din leasingaftale, så den passer til dit behov. Du kan under hele leasingperioden til- og fravælge dine tillægsydelser.

 • Dækaftale
 • KASKOANSVARSFORSIKRING
 • TILBAGEKØBSGARANTI
 • FRISKADE/GLASSKADE
 • VEJHJÆLP
 • SERVICEAFTALE
Betingelserne – kort fortalt
 1. Ved leasingstart betaler du første månedlige leasingydelse, et dokumentgebyr og 3 måneders leasingydelse i depositum. Dokumentgebyret består af kr. 2.000,- + moms. (Kr. 2.500,- i alt
 2. Depositummet bliver modregnet dine sidste 3 måneder i leasingperioden.
 3. Ved tilbagelevering afleveres bilen ved et Applus Bilsyn eller FDM Testcenter for gennemgang af bilens tilstand. Her bliver der udfærdiget en uvildig afleveringsrapport som sendes direkte til dig, og eventuelle skader vil blive afregnet med dig.
 4. Restværdien skal du ikke bekymre dig om – den indestår vi for.

Har du spørgsmål til hvilken leasingmodel du skal vælge? Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit behov.

mere bil når du benytter leasing

Fordele for medarbejderen

Vælger medarbejderen en brugt bil til erhvervsleasing, kan han vælge mellem modeller med et langt højere udstyrsniveau og større motor, end ved en ny firmabil. Det skyldes, at biler, som er ældre end 3 år, beskattes af anslået værdi ved aftalens indgåelse, hvor den største afskrivning allerede er foretaget.

 

Medarbejderens beskatning af fri bil bliver regnet ud fra et beskatningsgrundlag. Beskatningsgrundlaget er forskellig fra bil til bil, og afhænger af om bilen er over eller under 36 måneder gammel. Dette er en generel regel, som ikke kun strækker sig over leasingbiler

 

Hvis køretøjet er:

Under 36 måneder, er beskatningsgrundlaget køretøjets oprindelige nypris plus evt. ekstraudstyr.

Over 36 måneder, beregnes beskatningsgrundlaget ud fra leasingkøretøjets aktuelle indkøbspris, plus moms, registreringsafgift og anskaffelsesomkostninger.

Re-leasing

Beskatningsgrundlaget vil automatisk falde ved re-leasing af køretøjet ved aftalens udløb. Det sker fordi bilens værdi bliver nedskrevet og registreringsafgiften vil falde til et lavere niveau på den nye leasingaftale.

 

Du kan altid ringe til Dansk Motor Finans og få en uforpligtende oversigt over beskatningsgrundlaget på en aktuel bil.

 

Når din leasingaftale er udløbet, henter vi bilen og du modtager en ny model, hvis vi har aftalt det. Enkelt og simpelt – sådan som leasing skal være.