Erhvervsleasing

Jeres leasingaftale

Hvor starter vi?

Oftest ser vi at vores kunder, har en specifik bil i tankerne, som de ønsker at se de økonomiske tal på. Alternativt, er der mulighed for at sende os ønsker til jeres næste leasingbil, hvorefter vi opstiller nogle muligheder for jer.

Når bilen er valgt og leasingaftalen er bestemt, sender vi jer kontrakter til digital underskrift.
Før levering afsikrer vi bilens beskaffenhed, og gør sagen klar således der kan udstedes det der kaldes en leasingkode, som kobler jeres leasingaftale på bilen, hvorefter der kan monteres nummerplader.

Hvordan betales de månedlige leasingydelser?

Inden leasingstart vil i modtage en faktura hvor på der angives den aftalte engangsydelse og den første månedlige leasingydelse. Udover betalingen, vil oplysninger omkring beskatningsgrundlaget og momsfradrag være tilgængelige.

De efterfølgende månedlige leasingydelser bliver trukket automatisk over PBS på virksomhedens konto.

Er I endnu ikke kunde endnu?

Tag et kig på vores biler til omgående levering, eller få en snak med en af vores dygtige erhvervssælgere for mere information.

Gå til biler her

Hvad sker der når leasingaftalen udløber?

Leasingaftalens type er afhængig af det videre forløb. Tegner i en finansiel erhvervsleasing, indestår i for den aftalte restværdi. På en finansiel erhvervsleasingaftale, har i mulighed for at henvise bilen til en momsregistreret tredjepart, eller lave en ny leasingaftale.

Har i  tegnet en operationel leasingaftale, har i mulighed for gentegne leasingaftale, eller blot returnerer bilen til Dansk Motor Finans.