Erhvervsleasing

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er fleksibel leasing, og er en leasingform hvor I som kunder kun betaler ned til 0,5% af registreringsafgiften. I opnår derfor lavere likviditets binding og lavere afskrivningsomkostninger. Udover fleksibiliteten, opnår medarbejderen at få bedre biler til lavere beskatning, end eksempelvis en ny bil.

Forholdsmæssig registreringsafgift

På en flexleasingaftale betaler leasingselskab forholdsmæssig registreringsafgift. Der betales altså kun afgift i den periode, som bilen er leaset ud. Efter endt leasing står bilen igen tilbage uden registreringsafgift. For at kunne tilbyde leasing på forholdsmæssig registreringsafgift, skal leasingselskabet være godkendt af Motorstyrelsen og Finanstilsynet til at beregne og afregne periodeafgift.

Beskatning af fri bil på en leasingaftale

På en leasingaftale hvor der kun betales forholdsmæssig registreringsafgift, bliver du som medarbejder beskattet af fri bil og på samme vilkår som ved et traditionel bilkøb eller billån. Køretøjets pris og den fulde beregnet registreringsafgift danner grundlag for dit beskatningsgrundlag.

Læs meget mere om beskatning af fri bil her

 

 

Har du set vores lagerbiler?

Vi har leasingbiler til omgående levering. Og har vi ikke hvad I søger, skaffer vi bilen fra eksempelvis Tyskland.

Se vores lagerbiler her