Erhvervsleasing

Flådeleasing

Med flådeleasing hos Dansk Motor Finans får du gode rabatter og overblik over dine aftaler. Vi sørger for flow og fleksibilitet i dine leasingaftaler, så du får tid til at fokusere på din egen kerneforretning.

Bliv ringet op

Er du i tvivl hvilken leasingform du skal vælge? Få en uforpligtende snak med vores leasingrådgiver.

  Få hjælp til din bilflåde

  Saml alle virksomhedens køretøjer hos Dansk Motor Finans, og lad os varetage administrationen. På den måde får du blot et tal, som kan sættes ind i jeres budgetter. Nemt og overskueligt. Vi sørger for løbende levering og afhentning af biler, og matcher virksomhedens og medarbejdernes ønsker.

  Hos Dansk Motor Finans finder du en samarbejdspartner og betroet rådgiver, som skræddersyr løsninger til netop din virksomheds specielle behov.

  Jeres bilpolitik

  I definerer de retningslinjer som gælder for de ansatte, ved valg af firmabil.

  En typisk bilpolitik indeholder virksomhedens ønsker til mærker, størrelse, udstyr, indkøbspris og driftsøkonomi.

  Med en skræddersyet løsning får I sat rammerne for jeres flådestyring, som gennem os, giver jer frihed til at have fokus på andre ting i forbindelse med jeres virksomhed.

  Om dette er den rette løsning for jer, eller vi skal se nærmere på splitleasing eller erhvervsleasing generelt, så kontakt os gerne, så vi kan rådgive jer om de forskellige muligheder.

  Fordele ved fleet leasing

  • Minimum af administration Vi administrere jeres biler for jer. Dvs. vi sørger for levering og afhentning af bilerne.
  • God bilpolitik Virksomhedens ønsker er vores lov. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og krav og skræddersyer en aftale ud fra det.
  • Overblik over jeres biler I får det fulde overblik over jeres budgetter og dermed også overblik over de biler I har til rådighed.
  • Minimal risici ved anskaffelse af biler Ved at overdrage administrationen til os, slipper I for de risici der er forbundet med at investere i erhvervsbiler.