CRM system til danske bilforhandlere

Vores system til håndtering af leasing, import og afgiftsvurdering er det eneste online system på markedet, og bruges af en lang række af de største bilforhandlere i landet.

Tilmeld dig gratis

Mulighedernes verden

Med vores unikke CRM system kan vi tilbyde en digital platform der kan lette den daglige administration, mindske risikoen for fejl og frigiver ressourcer, som du kan bruge til det, du er bedst til: At sælge biler.

Vores CRM system er skræddersyet til danske bilforhandlere. Vi vil sikre at gøre arbejdsprocessen lettere, når det gælder forhåndsvurdering og værdifastsættelse.

Gennemsigtighed | Hurtighed | Tilgængelighed

Alle medarbejderne har et overblik over åbenstående sager, som gør det nemt og overskueligt at se, hvor i processen man er. Derudover er det muligt at tilføje flere afdelinger rundt omkring i Danmark, hvis man som forhandler har mange afdelinger.

 

Leasing

Import

Tax

Hurtig support og sparring

Som bruger har du adgang til et erfarent team af rådgivere hos Dansk Motor Finans, som kan yde hurtig support og kompetent sparring, hvis du står med en sag ud over det sædvanlige.

Vi har mange års erfaring med den krævede dokumentation, som kommer dig til gode, og sparer dig for en masse unødig bøvl.

Bliv forhandler

Ved at blive forhandler i vores CRM system sikre du et dynamisk flow i din forretning.

Du får adgang til en let og digital procedure, hvor adskillige brugere kan få rettigheder til at anmode om registreringsafgifter på importbiler og tidligere leasingbiler.

Opret dig som bruger via formularen til venstre, og få alle fordelene ved vores CRM.


    Hvis du har nogle spørgsmål så ring endelig til os på telefon 70 26 15 15