calculate car
Leasing

Bilforsikring til leasing

Ligesom når man køber en bil, kræver leasing også en bilforsikring, da det er lovpligtigt i Danmark at have en ansvarsforsikring, når man har et motorkøretøj.

Med en bil følger der ansvar

En ansvarsforsikring dækker dit erstatningsansvar både i Danmark og i udlandet. Du er dermed sikret at skader bliver dækket, hvis du laver skader på andre mennesker, deres bil eller ting. Derudover dækker ansvarsforsikring også skader på passagerer i din bil ved uheld.

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Du risikerer ikke blot en bøde, men kan også ende med at hæfte for store beløb ved uheld.

Hvis man vælger forsikring igennem os, vil denne automatisk indgå i den månedlige leasingydelse, som et tillæg til aftalen. Alle ydelser bliver derfor opkrævet per måned, og følger samme korte opsigelsesfrist på de 2 måneder, som selve leasingaftalen.

Beregn din forsikringssum

Bilens indkøbspris
Din alder
Tilvalg
1
Her kan du beregne din bilforskring
Spinning wheels icon

Kaskoforsikring giver ekstra sikkerhed

Med en kaskoforsikring sikre man skader på sin egen bil. Særligt ved nyere og dyrere biler er det vigtigt at sikre sin egen bil. Det er et krav, når man leaser hos os, at man har en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker typisk selvforskyldte uheld og skader (ikke ved grov uagtsomhed), tyveri, brand og hærværk.

Forsikringen kan tegnes gennem os til en skarp pris.

Læs mere

Andre udvidelser der er værd at overveje

Der findes også en række andre udvidelser til en bilforsikring, som kunne være værd at overveje.

En glasforsikring kan være en god ide, hvis uheldet er ude. Denne forsikring dækker bl.a. stenslag på forruden, sideruder, lygteglas og sidespejle. Der vil typisk være en mindre selvrisiko på denne tillægsforsikring.

Det kan være en fordel af have vejhjælp med i sin forsikringsaftale. Med vejhjælp kan man få hjælp 24 timer i døgnet, hvis bilen skulle sidde fast eller gå i stå.

vejviser ikon

GPS-Tracker og kørebog

Kører du erhvervskilometer, eller har du af andre årsager brug for gemme din kørselshistorik? Gennem vores globale samarbejdspartner tilbyder attraktive priser og brugervenlige systemer, på GPS-tracker. Vores GPS-trackere er forsikringsgodkendt, i tilfælde af at det er et krav om GPS-tracker.

Få svar på dine spørgsmål

Hvilke faktorer påvirker forsikringsprisen?

Prisen på bilforsikringen afhænger er flere faktorer: din alder, bopæl, antal kørte kilometer årligt, den valgte bil samt tidligere skader

Skal jeg have kaskoforsikring?

Kaskoforsikring er en god ide, hvis du ikke vil ende med en større regning ved skade på din egen bil. Ved leasingbiler er kaskoforsikring ofte et krav.

Hvad koster en bilforsikring?

Det er meget individuelt hvad en bilforsikring koster. Der er flere faktorer der spiller ind. Det kan bl.a. være ens alder, tidligere skader og selvfølgelig hvilken bil det drejer sig om. Prøv vores beregner, så finder du din forsikringssum