Privat- og erhvervsleasing

Audi leasing

Når man kører i en Audi kan man forvente avanceret teknologi, højeste sikkerhedsniveau og 1. klasse køreegenskaber.

Erhvervs- og privatleasing af Audi

Audi er en af de mest populære biler at lease. Man ved hvad man får, og bliver sjælendt overrasket negativt. Det er en af de biler der med fordel kan leases, da du kan spare mange penge ved at undgå at betale fuld registreringsafgift.

Om du vil lease den privat eller erhvervsmæssigt er op til dig. Der er fordele og ulemper ved begge. Tal evt. med din arbejdsplads hvis du er i tvivl, om de synes erhvervsleasing er en god ide.

Audi leasing er et populært valg fordi man får så meget mere bil for pengene. Ikke blot komforten er en vigtig bestanddel, men særligt også den omtalte teknologi som er bag Audi-modellerne.

Vi vil altid anbefale at lease en brugt bil, da du her får den største besparelse. En brugtbil kan stadig se lige så ny og skinnende ud efter 3-5 år. Derudover vil leasingselskabet altid sørge for, at bilen afleveres nysynet og klargjort. Dvs. den er rengjort og skinner som “ny” bil.

Hvad er forskellen

A-serien og Q-serien er de to mest velkendte samt solgte bilmodeller. A-serien er den typiske familiebil, som fås som sedan eller hatchback. Q-serien er SUV’er.

Når man tænker Audi tænker man tysk kvalitet. Der er tænkt alt ned til mindste detalje som gør, at køreglæde er uovertruffen.

A-serien
Leder man efter en god solid familiebil vil bilerne i A-serien være et godt valg. De består hovedsagelig af sedan og hatchback. Men de findes også som cabriolet.
Audi A5 er den mest populære model, da den er en perfekt kombination af luksus og mindre bil. Ønsker man dog en lidt større bil kan man bl.a. se på nummeret efter A’et.
En god tommelfingerregel er, jo større nummeret er, jo større er bilen. Dvs. hvis man ønsker en luksusbil ud over det sædvanlige skal man vælge en A8.
Q-serien
I Q-serien har vi SUV’er. Biler står for sikkerhed, innovation og køreglæde. Med en bil i Q-serien vil du få en stærk, solid familie bil, hvor der kan være plads til hele 7 personer hvis du fx vælger en Q7.
Der er mange smarte og intelligente løsninger og komforten er helt i top. Du sidder højere i en SUV’er og har derfor også en super godt overblik på vejen og omgivelserne. Derudover giver bilernes integrerede system dig en hurtigt overblik over vejene, omgivelserne og alt omkring bilen.

Historien bag det populære bilmærke

​Audiwerke blev grundlagt af August Horch i 1910. Navnet opstod fra grundlæggerens efternavn Horch, som betyder at lytte på tysk. Oversat til latin hedder det Audi.

I 1932 blev Auto Union dannet. Det bestod af fire bilmærker: Audiwerke, Horch, DKW og Wanderer. I 1985 blev Auto Union til Audi AG som i dag er ejet af Volkswagen.

De 4 ringe i Audi’s logo symbolisere de fire bilmærker der var del af Auto Union.

I dag ligger hovedsædet i Bayern, Sydtyskland. Mottoet står klart, nemlig “Vorsprung durch Techonologie” som betyder fremskridt gennem teknologi.