Allerede kunde

Er du så heldig allerede at være leasingkunde hos Dansk Motor Finans, kan du se frem til et ukompliceret forløb. Vi vil meget gerne høre fra dig, såfremt du skulle være i tvivl om noget omkring din leasingaftale eller køretøjet.

Tilmeld din leasingaftale til PBS

I forbindelse med din leasingaftale, kan du lette din egen administration ved at tilføje din leasingydelse til PBS. Her vil ydelserne blive trukket automatisk indtil leasingudløb.

Du modtager månedligt et girokort, hvor du også har mulighed for at tilmelde automatisk betaling.

Hvad gør jeg ved leasingudløb?

  • Gentegning
    Du kan forlænge/release din eksisterende leasingbil hos os. Det vil resultere i en lavere leasingydelse, da både bilens værdi og bilens registreringsafgift er afskrevet i din foregående leasingperiode. Dette er oftest brugt, hvis man venter på en ny bilmodel der kommer på markedet, eller hvis man ikke helt har taget en beslutning om det videre forløb, eller hvis man generelt bare er glad for sit køretøj.
  • Prøv en anden bil
    Du synes, at du har haft et godt forløb, men vil egentlig gerne prøve en anden bil. Så tager vi en dialog omkring dine nye bilønsker, og finder en ny bil baseret på disse. Vi sørger for afvikling af din tidligere leasingbil, og leverer en ny til dig sammen med en skræddersyet aftale.
  • Køb bilen ud, og afslut dit leasingeventyr hos os
    Ønsker du blot at tilbagelevere eller selv at afsætte køretøjet, er dette naturligvis den sidste mulighed. Vi hjælper med begge dele, så du kan komme videre til dit næste bileventyr.
Kontakt os for den rette rådgivning
05

Er du i tvivl om det mindste i din leasingaftale, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi samler på bekymringsfrie kunder.

dansk auto leasing

Forhandler?

Er du allerede forhandler, eller er du i tvivl om hvordan du bliver det?