daniel havelund
daniel havelund
Tilbage til nyheder

Månedens medarbejder­profil – Daniel

Som ny medarbejder hos Dansk Motor Finans, kan man rolig regne med, at kollegaerne er nysgerrige og skal høre lidt mere om ens baggrund. Det vil vi selvfølgelig dele med jer.

Daniel Havelund er netop startet som ny værdifastsætter hos Dansk Motor Finans og vi har glædet os at få ham med på holdet.

Bilbranchen er dog ikke ny for Daniel. Allerede som 14-årig startede han som fejedreng og han var rimelig sikker på, at han skulle være mekaniker en dag. Han fandt dog hurtigt ud af, at det ikke skulle være på den måde, han ville arbejde med biler på.

Sidenhen har han arbejdet som weekendhjælper hos hhv. Autohuset Vestergaard og P. Christensen og har de seneste 3,5 år arbejdet som sælger hos Autocentralen i Kolding.

Interessen for biler kom ikke ud af den blå himmel:

”Jeg er – som så mange andre – vokset op med bilplakater på væggene hjemme på børneværelset, og har altid vidst, at jeg skulle arbejde med biler. Biler er en enorm stor interesse for mig, og at få lov at arbejde med ens hobby gør bare, at dagene flyver afsted” fortæller Daniel

Som så mange andre, har man altid en drøm om at eje en helt specifik bil. Daniel har en drøm om at eje en Porsche 911 Turbo 997 model.

”Den kan det hele samtidig med, at den sparker r**” siger Daniel om drømmebilen

Når Daniel ikke er på arbejde, så træner han Crossfit 4-5 gange om ugen. Derudover elsker han koncerter, fodboldkampe og så holder han rigtig meget af at lave mad.

Vi har bedt ham om at beskrive sig selv med 3 ord:

”Energisk, udadvendt og passioneret!” bliver Daniels bud

Dansk Motor Finans udvider til MY GARAGE

Dansk Motor Finans udvider nu til det eksklusive bilhus My Garage i Vejle. Denne udvidelse giver Dansk Motor Finans mulighed for at bidrage med vores ekspertise inden for værdifastsættelse af køretøjer og import af biler til det luksuriøse bilmekka.

Kim sidder i bil

Rentestigning på leasingaftale betyder…

Vi modtager ofte spørgsmålet: “Hvor stor betydning har renten for leasingbiler?” Den globale og nationale rente er steget betydeligt i det seneste år, men hvordan påvirker det dine kunders leasingaftaler økonomisk?

Vi er flyttet til Kolding i nyt domicil

Dansk Motor Finans har netop markeret vores 5-års jubilæum ved at flytte ind i nye lokaler i Kolding. Rasmus Sandvej Juulsen udtaler sig om den store investering og om tilføjelsen af nye kompetencer i Dansk Motor Finans.