Tilbage til nyheder

Digital administration til bilbranchen

Månedens medarbejder­profil – Daniel

Daniel Havelund er netop startet som ny værdifastsætter hos Dansk Motor Finans og vi har glædet os at få ham med på holdet.

Bilbranchen er dog ikke ny for Daniel. Allerede som 14-årig startede han som fejedreng og han var rimelig sikker på, at han skulle være mekaniker en dag. Han fandt dog hurtigt ud af, at det ikke skulle være på den måde, han ville arbejde med biler på.

Sidenhen har han arbejdet som weekendhjælper hos hhv. Autohuset Vestergaard og P. Christensen og har de seneste 3,5 år arbejdet som sælger hos Autocentralen i Kolding.

Interessen for biler kom ikke ud af den blå himmel:

”Jeg er – som så mange andre – vokset op med bilplakater på væggene hjemme på børneværelset, og har altid vidst, at jeg skulle arbejde med biler. Biler er en enorm stor interesse for mig, og at få lov at arbejde med ens hobby gør bare, at dagene flyver afsted” fortæller Daniel

Som så mange andre, har man altid en drøm om at eje en helt specifik bil. Daniel har en drøm om at eje en Porsche 911 Turbo 997 model.

”Den kan det hele samtidig med, at den sparker r**” siger Daniel om drømmebilen

Når Daniel ikke er på arbejde, så træner han Crossfit 4-5 gange om ugen. Derudover elsker han koncerter, fodboldkampe og så holder han rigtig meget af at lave mad.

Vi har bedt ham om at beskrive sig selv med 3 ord:

”Energisk, udadvendt og passioneret!” bliver Daniels bud

Andre nyheder